TOLONEN UBIKINON Q10 50 MG + B-vitamiinit 60 KAPS

Med Tri Tolonen ubikinon-vitamin B-kapslar kan du kompensera för den avtagande produktionen av ubikinon som orsakas av åldrande. Ubikinon eller coenzym Q10 är ett vitaminliknande ämne som finns i kroppens alla celler. Dess produktion börjar avta kraftigt vid cirka 30 års ålder. Tri Tolonen Ubikinon innehåller vitamin B, tiamin och riboflavin, som alla bidrar till normal energiomsättning. Riboflavin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Tiamin bidrar till normal hjärtfunktion och till nervsystemets normala funktion.

Paketstorlek:
60 KAPS
Marknadsförare:
Midsona Finland Oy
Tilattava tuote, toimitusaika normaalia pidempi
23,93 €
797,67 € / kg

Rekommenderad daglig dos: 1-3 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. 

Den rekommenderade dagliga dosen (1-3 kaps.) innehåller:

ubikinon 50-150 mg
tiamin 1,9-5,7 mg (173-518 %*)
riboflavin 1,9-5,7 mg (136-407 %*)
*av referensvärdet för det dagliga intaget

60 kapsel, 26 g.

Ingredienser: solrosolja, gelatin, ubikinon, fuktighetsbevarande medel, (glycerol), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror,solroslecitin), kokosolja, färg (järnoxider), tiaminhydroklorid, riboflavin

Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.